mesmerie_logo
 

Priča o nama

Prvi Mesmerie proizvodi stvoreni su i kreirani od strane stručnjaka 2000. godine, čija je osnovna vizija da kreiraju visokokvalitetne proizvode za lepotu, koristeći najkvalitetnije aktivne sastojke i modernu tehnologiju.

 

Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da je najvažnije slušati ljude koji koriste naše proizvode – beauty stručnjake I njihove klijente i stalno pratiti najnovije trendove lepote. I kao što se često dešava, naša kompanija se razvila tokom svih ovih godina – preimenovali smo naš brend I proizvode. Istražili smo mnoga tržišta I sarađivali sa različitim partnerima. Međutim, jedna stvar se nikada nije promenila I nikada neće – naša ljubav I strast za lepotom I traganje za najkvalitetnijim proizvodima za negu.

 

 

Čvrsto verujemo da lepota ima dublje značenje. Znamo da svi poseduju jedinstvenu unutrašnju lepotu, koju treba otkriti i pokazati. Takođe znamo da lepota nije samo spoljašnji izgled, već je i zdravlje, briga i negovanje. Lepota je poverenje i pozitivna energija. Lepota pokreće život.