Vaša korpa je prazna

3 razloga da odmah isprobaš PAPAYA ENZYMATIC tretman lica

Želiš lepu kožu? I to želiš odmah?
Nikad brže – jedan tretman, tri rešenja

EKSFOLIJACIJA, HIDRATACIJA, ZAŠTITA

 

Nema pauze kad se boriš protiv starenja! Čak i u onim danima kada si previše zauzeta, ili kada se odmaraš i ne želiš ništa drugo da radiš.

Imaš BORE, FLEKE, PROŠIRENE PORE i MITSERE, ili NEUJEDNAČEN TEN LICA? Ne brini, jedan tretman te vodi pravo do porcelanskog tena.

 

KAKO?

Nikad lakše! U samo 3 laka koraka - EKSFOLIJACIJA, HIDRATACIJA, ZAŠTITA.

 

Još ako želiš da porcelanski ten i savršen izgled lica vidiš odmah, već nakon prvog tretmana - pravo je vreme da isprobaš PAPAYA ENZYMATIC profesionalni tretman lica.

PAPAYA ENZYMATIC TRETMAN se prilagođava tvojoj prirodi kože i svim njenim kombinacijama i INSTANT rešava probleme sa kožom kao što su:

• neujednačen ten i sivkasto - žućkast ton boje kože

• osećaj zatezanja, pucanje kože i perutanje

• hrapavost, grubost kože, opuštenost zbog nedostatka vlage

• prekomerno mašćenje kože - posebno u predelu T- zone

• preosetljivost i sklonost crvenilu i peckanju

• koža sa puno mitisera i velikim porama

• sklonost ka nastanku bora i linija

Kako izgleda Papaya Enzymatic tretman?


Ceo tretman je izuzetno prijatan i traje svega 45 minuta, zbog čega se savršeno uklapa u tvoj užurbani raspored. Izuzetno je blag i zbog toga je pogodan za sve tipove kože, uključujući čak i jako osetljivu kožu.
 

Možeš ga koristiti bez obzira na svoje godine, jer se on koristi kakoza piling i negu mladalačke kože koja je sklona mašćenju i stvaranju bubuljica, tako i za piling i negu zrele kože koja pojačano gubi vlagu i vitalnost zbog čega počinje brže da se bora.


Nakon Papaya Enzymatic tretmana nema vidljivih tragova niti iritacija, jedino što ćeš odmah videti je njegovo dejstvo i kako tvoja koža instant postaje sjajnija, zdravija, mekša na dodir i jedrija sa manje izraženim borama.

Tretman je potpuno bezbolan i zasniva se na:


1.

Izuzetno laganom pilingu kože koji se vrši pomoću ENZIMA PAPAJE I ANANASA. Oni pilinguju tvoju kožu rastvaranjem proteina oštećenih, mrtvih ćelija na površini kože, obezbeđujući dubinsko čišćenje pora, dezinfikuju kožu i umiruju iritacije, i što je jako važno jačaju imunitet kože prema mikrobima iz okruženja.

 

2.

Zatim na red dolazi HIDRATACIONI BOOST koji formira zaštitni film na površini kože koji zaključava vlagu u dubljim slojevima kože, zbog čega je tvoja koža dalje pravilno hidrirana do čak 72 sata nakon tretmana. To ti daje glatku i gipku kožu na kojoj se ne vide ili su znatno smanjene bore i linije

 

3.

Na kraju tetmana se radi zaštita kože koja pruža visoku UVA/UVB zaštitu nove „mlade“ kože, sprečava nastanak fleka i pega, ima anti-pollution efekat (štiti kožu od čestica zagađenja) i antioksidantni efekat (sprečava propadanje kolagena u koži obezbeđujući čvrstu i jaku kožu.)


A nakon tretmana, da dugo vremena održiš svoj savršen izgled nastavi redovnu negu pomoću OXYFY ME 72 BEAUTY SETA

 

Oxyfy Me 72 set za holivudski tretman je inspirisan kozmetičkim tretmanima holivudskih zvezda koje vitalnost i svoj glamurozni sjaj održavaju oksigenacijom kože:

 

• set pruža hidrataciju i osvežavanje

• snabdeva kožu čistim kiseonikom

• pruža do 72h hidratacije

• ublažava bore i fine linije

• ujednačavaju boju tena
                         
• pogodan za sve tipove kože

• idealan za negu posle 30-e godine

 

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku