Vaša korpa je prazna

Pantenol od glave do pete: Mnogo je razloga da se zaljubite u pantenol kreme

Pantenol obiluje provitaminom B5 koji se u organizmu izuzetno brzo pretvara u vitamin B5 koji je jedan od najbitnijih vitamina u prevenciji starenja kože, ali i za negu lepote u bilo kom starosnom dobu.

Pantenol u sebi sadrži pantotensku kiselinu koja je jedan od najvažnijih sastojaka koenzima A, koji je dalje glavni sastojak za metabolizam ćelija. Spisak kozmetičkih proizvoda koji sadrže pantenol je izuzetno veliki, a verovatno ćete se iznenaditi kad pročitate da se on, osim u kremama, losionima i serumima, nalazi i u drugim kozmetičkim preparatima, kao što su na primer farbe za kosu.

Pantenol je supstanca prirodnog porekla koja obezbeđuje koži neophodne hranljive materije, daje joj glatkoću, sjaj i povećava elastičnost. On se prirodno nalazi u našoj koži. Činjenica je da pantenol može pomoći prirodnim funkcijama tela da uspore starenje kože.

Zavisno od dodataka koje kozmetički preparat sadrži, pantenolski proizvodi se koriste za negu kako mladalačke kože i prevenciju starenja, tako i u proizvodima koji su namenjeni smanjivanju bora i negu zrele kože.

Mesmerie kolekcija Panthenol proizvoda je idealna za negu svih tipova kože. Redovna upotreba ovih proizvoda će vašu kožu učiniti blistavom, lepom i nežnom. Široka paleta ovih proizvoda omogućava da u skladu sa svojim tipom kože i godinama odaberete proizvod koji vam u potpunosti odgovara. Mesmerie kolekcija Panthenol proizvoda sadrži visokokoncetrisan pantenol uz dodatak različitih aktivnih supstanci koje deluju blagotvorno na zdravlje kože.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku