Smart Beauty 72

Be Smart. Be Beautiful.

Današnji način života, više nego ikada, ugrožava zdravlje i lepotu naše kože. Zato mi pokrećemo revoluciju na polju nege lica! Otkriće do kog smo došli kombinujući modernu tehnologiju i prirodu želimo da podelimo sa svima vama, prelepim ženama sveta! Zato smo kreirali Smart Beauty 72!

Saznajte vise ...

Mesolift

Feel the Timeless Beauty

Mesmerie Mesolift serumi za mezoporaciju bez igle su serumi nove generacije sa aktivnim komponentama koje pružaju vidljiv rezultat nakon prvog tretmana.

Saznajte vise ...

Oxygen

Young woman forever

Mesmerie Oxygen inovativna formula ima multifunkcionalno dejstvo i nudi precizno rešenje za individualne potrebe klijenta.

Saznajte vise ...

Enzymatic

Feel the Bliss

Otkrijte snagu enzima papaje u borbi protiv starenja kože.Vidljiv rezultat nakon prvog tretmana, u potpunosti skida odumrle ćelije sa površine kože, umanjuje dubinu bora i ujednačava boju tena.

Saznajte vise ...

Intenzivni mesmerie tretmani za lice

Forget classic, embrace inovation

Otkrijte snagu jedinstvenih Mesmerie proizvoda kod intenzivnih tretmanima lica.

Saznajte vise ...

Program za mršavljenje, zatezanje kože i eliminaciju celulita

Vacuslim 48

Look good! Feel Good!

VACUSLIM 48 KONCEPT je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvek, brzo i lako može primeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tela.

Saznajte vise ...
  • Vidljiv rezultat nakon prvog tretmana.
  • Slimming efekat –MRŠAVLJENJE - Aktivne supstance imaju snažan efekat na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).
  • Anticelulit & Karboksi efekat – ubrzava cirkulaciju i priliv kiseonika u ćelije, što rezultira ubrzanim ćelijskim metabolizmom i smanjenjem celulita.
  • Drainage efekat – eliminacija viška tečnosti i toksina.
  • Firming efekat – zatezanje i podizanje tonusa kože.
  • Preso & Sauna efekat – efekat limfne drenaže.

Nega kod kuće

Be Beautiful

Svi Mesmerie proizvodi sadrže brižljivo odabrane aktivne sastojke, kreirane u formulacijama koje se međusobno mogu kombinovati, kako bi pojačale i omogućile maksimalni efekat tretmana.

Saznajte vise ...

Odea intimna nega

Be Renewed

ODEA je kreirana sa apsolutnim ubeđenjem da lepota sa godinama postaje još lepša i da ni jedna žena ne bi trebalo da skriva svoje samopouzdanje i zavodljivost. Zato ODEA i postoji! Da to samopouzdanje i zavodljivost zajedno sa vama istakne i jača iz dana u dan.

Saznajte vise ...

Pantenol kolekcija za lice i telo

Inner beauty

Prava nega za savršen mladalački i podmlađen izgled sa ekstraktom smilja, hijalurona, koenzima Q10, pantenola i biljnim hranljivim uljima.

Saznajte vise ...

Ocean Spa

Feeling good every day

Filozofija koja stoji iza Ocean Spa proizvoda je da doprinese da se čovek oseća dobro svakog dana, bez stresa, i da sa radošću uživa u svakom danu. Zbog toga je ova kolekcija nastala da doprinese harmonizaciji tela, pružajući mu osećaj spokoja, istovremeno vodeći brigu i negujući ga, koristeći prirodne sastojke i jedinstvene kombinacije aroma kompleksa eteričnih ulja i egzotičnih mirisnih kompozicija.

Saznajte vise ...

Cavicell – tretmani za mršavljenje, zatezanje i eliminaciju celulita

Look good

Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga i celulita je u originalnom CAVICELL konceptu koji se zasniva na kombinaciji Cavicell preparata nove generacije i aparata za kavitaciju.

Saznajte vise ...

Maderoterapija (Wooden Therapy)

Be perfect

Masaža drvenim oklagijama je drevna metoda, koja je danas unapređena do savršenstva. Zbog svih vas smo kreirali premium proizvode za Maderoterapiju tela i lica.

Saznajte vise ...