Vaša korpa je prazna

Koje sve vrste celulita postoje?

Redovni Vacuslim 48 tretmani koje vaš terapeut odredi, pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost su dobitna kombinacija za postizanje trajnih rezultata. 

Koje sve vrste celulita postoje?

 

1. Meki celulit

Poznat kao vodeni celulit. Često se nalazi na delovima tela gde se nakuplja masnoća (kao što su ruke, stomak, bokovi, zadnjica i noge. ) Vidi se samo u ležećem položaju i nije bolan na dodir. Obično nastaje kada se poveća telesna težina ili kada nedostaje fizička aktivnost. Potrebno je samo nekoliko tretmana da se postigne očekivani rezultat.

 

2. Tvrdi celulit

Na površini kože vidi kao „pomorandžina kora“. Karakterišu ga udubljenja na butinama, gluteusima i kukovima. Ova vrsta celulita može se javiti kod svakoga uključujući i vitke osobe.

Terapeut mora posebno pristupiti lečenju tvrdog celulita i sprečiti njegov ponovni nastanak. Često je potrebno više tretmana kako bi se poboljšalo stanje i otklonila ova vrsta celulita. Takođe savetuje se kombinovanje nekoliko metoda za postizanje najbržih rezultata.

 

3. Edematozni celulit

Celulit sa lošom cirkulacijom, može biti veoma težak za lečenje. To je posledica loše cirkulacije krvi koja je pogoršana zadržavanjem tečnosti. Može da zahvati butine i kolena, ali se najčešće javlja u potkolenicama, menjajući oblik nogu kako one otiču. Koža može da bude bolna kada se dodirne ili ako sedite duže vreme.

Kod veoma izraženog edematoznog celulita, Vacuslim 48, limfna drenaža i tehnika ručne masaže, značajno pomažu u rešavanju istog. Vacuslim 48 tretman zahvaljujući aktivnim sastojcima brzo detoksifikuje kožu i uklanja višak nagominane tečnosti, što dovodi do smanjenja bola i otoka.

 

Zahvaljujući svom aktivnom sastavu i posebno osmišljenoj tehnici vakuuma, koji omogućava dublji prodor aktivnih sastojaka koji direktno deluju na masne ćelije, daje brže i vidljive rezultate u Vacuslim 48 se kod ovog tipa celulita obično kombinuje sa maderoterapijom i limfnom drenažom koje olakšavaju da se eliminišu nakupljeni toksini i tečnost.

 

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku