Vaša korpa je prazna

TRETMAN NA HOLIVUDSKOM NIVOU

Najbrži korak do osvežene i podmlađene kože - Superstar 72 Anti-Age profesionalni tretman brzo i efikasno briše bore i zateže kožu, a to je samo jedan od benefita koji ga čini izuzetno popularnim i traženim.

 

Superstar 72 Anti-Age profesionalni tretman protiv bora za zatezanje i oksigenaciju kože lica spada u Mesmerie Smart Beauty 72 „pametne tretmane“ koji brzo i direktno deluju na same uzročnike prevremenog starenja kože.

 

Prednost tretmana je što se može koristiti kao samostalan – biološki tretman ili uz aparaturne profesionalne tremane kao što su mezoterapija bez igle i Smart Jet.

 

Uz kupljeni tretman dobijate besplatnu edukaciju za izvođenje tretmana. 

Treatment products image

Rezultati koji se postižu Anti-Age Superstar 72 tretmanom lica:


 - SMANJUJE DUBINU BORA I FINIH LINIJA (LICE, PREDEO OKO OČIJU I USANA, VRATA I DEKOLTEA)

- POVEĆAVA VOLUMEN I ČVRSTINU KOŽE (STVARANJEM MLADOG KOLAGENA PRO COLLAGENA)

- UBLAŽAVA I SPREČAVA NASTANAK FLEKA I MRLJA NA KOŽI (OD SUNCA I STARENJA)

- PRUŽA INSTANT I DUGOTRAJNU HIDRATACIJU DO 72 SATA

- ŠTITI ĆELIJE KOŽE NA DNA NIVOU OD UV, IR, VISIBLE LIGHT (VIDLJIVE SVETLOSTI)

- OKSIGENIZUJE I PRUŽA BRZU OBNOVU ĆELIJA KOŽE (SNABDEVA KOŽU ČISTIM KISEONIKOM)

- PRUŽA BLISTAV I UJEDNAČEN TEN

.

Tip kože:


Moderan i atraktivan Superstar 72 anti-age tretman protiv bora za zatezanje kože lica, preporučuje se svim tipovima kože kod kojih su se pojavili prvi znaci starenja: gubitak čvrstine i vlage, pojava fleka, nastanak bora i finih linija, i promena boje tena.

Superstar 72 Age Defense serum


Superstar 72 Age Defense serum je ultra koncentrovani serum sa aktivnim sastojcima koji ciljano deluju na glavne znake starenja kože: bore, gubitak čvrstine i volumena, gubitak sjaja, pojavu tamnih fleka i mrlja, gubitak vlage i suvoću kože.

Superstar 72 Age Defense serum pruža:

- Smanjenje dubine bora i finih linija

- Instant i produženu hidrataciju do 72 sata

- Oksigenaciju i revitalizaciju kože

- Pospešuje sintezu mladog kolagena u koži (Pro-Collagena)

Superstar 72 Age Defense serum sadrži ciklični anti-age peptid nove generacije koji pruža trenutni efekat na ispravljanje bora i finih linija. Za mladalački volumen i jedrost kože zadužena je hijaluronska kiselina i sastojak koji pospešuje proizvodnju maldog kolagena Pro-Collagena.

SUPERSTAR 72 AGE DEFENSE SERUM ptotiv bora i fleka 15ml

Superstar Myox Anti-Age & Moisturizing Peel Off maska


Superstar Myox Anti-Age & Moisturizing Peel Off je maska protiv starenja i za hidrataciju kože (anti-age, moisturizing). U osnovi, Superstar Myox Anti-Age & Moisturizing Peel Off masku čini kompleks morskih sastojaka baziran na alginatima iz smeđe alge (Laminarie). Kombinacija ovih sastojaka neguje kožu i pospešuje njenu prirodnu glatkoću čineći da koža bude meka kao svila.

Argireline je heksapeptid napravljen od prirodnih aminokiselina i pomaže koži da vrati svoju mladolikost tako što utiče na smanjenje dubine bora i njihove oštrine na licu.

Kombinacijom svih ovih dejstava, smanjuje se stvaranje mimičnih bora koje se pojavljuju zbog mišićnih kontrakcija (bore smejalice i slično). Argireline smanjuje veličinu i dužinu bora na licu.

 

SUPERSTAR MYOX ANTI AGE & MOISTURIZING PEEL OFF MASKA protiv bora za zatezanje 150gr

Superstar 72 Age Perfect krema


Superstar 72 Age Perfect krema je luksuzna, lagana krema obogaćena aktivnim sastojcima koji obezbeđuju vitalnost kože. Krema ciljano deluje na uzročnike koji dovode do prevremenog starenja, pojave bora i fleka na koži.

Brižljivo formulisana Superstar 72 Age Perfect krema sadrži anti-age petid nove generacije, koji smanjuje dubinu bora i stimuliše proizvodnju mladog kolagena. Istovremeno štiti ćelije od DNA oštećenja, koje može nastati usled dejstva sunčevih UV (ulta violentnih) i IR (infra red) zraka. Takođe umanjuje efekat zračenja plavog svetla koje dolazi od mobilih telefona, tv-a, računara.

Blistav, svetao i jasan ujednačen ten bez fleka i promena boje, postiže se zahvaljujući moćnom kompleksu koji u osnovi sadrži ekstrakt kore škotskog bora.

Za mladalački volumen i jedrost kože zadužena je hijaluronska kiselina i aktivni sastojak koji obezbeđuje 72 sata produžene hidratacije.

SUPERSTAR 72 AGE PERFECT KREMA protiv bora sa dugotrajnim efektom hidratacije 80ml
Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku