Vaša korpa je prazna

OSETI NEPROLAZNU LEPOTU

Mezoterapija bez igle je klinički testirana, sigurna i neinvazivna metoda za osveženje i podmlađivanje kože lica. Spada u savremene estetske tretmane koji se mogu primeniti na sve tipove kože, pa čak i na veoma osetljive.

 

Efekti mezoterapije bez igle se vide odmah nakon prvog tretmana, a nakon serije od 6 tretmana dolazi do značajnog poboljšanja i veoma vidljivog podmlađivanja celokupnog izgleda kože.

 

Mesmerie serumi za mezoporaciju su specijalno dizanirani za rad na aparatima za mezoterapiju bez igle, omogućavaju brze i efikasne rezultate. Njihov glavni zadatak je da vidno podmlade kožu, zaglade bore, poboljšaju čvrstinu, podignu tonus i poboljšaju kvalitet kože.

 

Uz kupljeni tretman dobijate besplatnu edukaciju za izvođenje tretmana. 

Treatment products image

Kako radi tretman mezoterapije bez igle?

Mezoterapija bez igle je procedura zasnovana na visokotehnološkoj primeni aparata za mezoporaciju i aktivnih sastojaka koji se transdermalno ubacuju pod kožu. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, sam tretman je veoma prijatan bez perioda oporavka, modrica i otoka.

Pri radu sa aparatom stvara se nežna pulsna, naizmenična struja koja omogućava formiranje elektromagnetnog polja, pod čijim se dejstvom između epiderma i derma stvaraju privremeni kanali – mezopore. Kroz ove kanale omogućava se unos aktivnih sastojaka do derma i aktivacija metaboličkih procesa koji utiču na poboljšanje celokupnog izgleda kože lica i tela.

 

buy now

Serumi za mezoterapiju tela

 

Serumi za mezoporaciju lica

 

 

 

EFEKTI SERUMA ZA MEZOTERAPIJU TELA:


Mesmerie intenzivni serumi za mezoterapiju tela su efektni anticelulit serumi koji pomaže zatezanje i ujednačavanje kože tela. Pospešuju čišćenje organizma, eliminaciju viška tečnosti i ubrzavaju proces lipolize, odnosno razgradnje masnih naslaga. Sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji poboljšavaju elastičnost i podižu tonus kože.

LIPO SLIM SERUM za preoblikovanje tela:

► Efektno preoblikovanje tela
► Zatezanje kože 
► Utiče na smanjenje masnih naslaga
► Poboljšavaju gipkost i elastičnost kože tela

ANTI CELL INTENSIVE SERUM:

► Pomaže zatezanje i ujednačavanje kože 
► Pospešuje čišćenje organizma
► Pospešuje eliminaciju viška tečnosti iz tela
► Ubrzava proces lipolize, odnosno razgradnje masnih naslaga
► Poboljšava elastičnost i podiže tonus kože

EFEKTI SERUMA ZA MEZOTERAPIJU LICA:


Mesmerie intenzivni serumi za mezoporaciju lica su efektni serumi koji imaju izuzetno brze efekte i pružaju vidno podmlađen izgled sa znatno ublaženim borama, podižu tonusi i učvršćuju kožu i ublažavaju fleke i ostale nepravilnosti na koži:

MESMERIE MESOLIFT SERUMI ZA MEZOPORACIJU LICA:

► Vidno podmlađen izgled
► Zaglađene i popunjene bore i fine linije
► Odloženo formiranje i produbljivanje mimičkih bora
► Podignut tonus, čvršća i elastičnija koža – stimulacija sinteze mladog kolagena
► Vidno ublažene fleke i mrlje i redukcija njihovog nastajanja
► Usporava procese starenja koji dovode do pojave bora
► Ublažava ožiljke i druge nepravilnosti na koži
► Savršeno hidrirana i blistava koža sa ujednačenim tenom
► Zaštićena koža sa jačim imunim odgovorom na spoljašnje agresore
► Obnovljena, regenerisana koža, vitalnog i zdravog izgleda

ANTI CELL INTENSIVE SERUM 200ml


Anti-Cell Intensive Serum je intenzivan anticelulit serum koji pomaže zatezanje i ujednačavanje kože (anti-cellulite, firming). Pospešuje čišćenje organizma, eliminaciju viška tečnosti iz tela i ubrzava proces lipolize, odnosno razgradnje masnih naslaga. Sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka koji poboljšavaju elastičnost i podižu tonus kože. Namenjen je delovima tela koji su zahvaćeni celulitom.

ANTI CELL INTENSIVE SERUM 200ml

LIPO SLIM SERUM za preoblikovanje tela 200ml


Lipo Slim Intensive Serum je serum namenjen preoblikovanju tela i zatezanju kože. Serum sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji utiču na smanjenje masnih naslaga, poboljšava gipkost i elastičnost kože tela. Nakon redovne upotrebe ovog seruma, koža postaje otporna, glatka i mekša na dodir.

LIPO SLIM SERUM za preoblikovanje tela 200ml

YOUTH REVERSAL SERUM za podmladjivanje, jedrost i elastičnost 125ml


Youth-Reversal Serum je posebno dizajniran serum protiv starenja i za revitalizaciju kože (anti-age, revitalising). Serum je namenjen za povratak mladalačke čvrstine i blistavosti kože lica. Ovaj serum popravlja strukturu kože osiguravajući povećanje vlažnosti, čvrstine, elastičnosti i glatkoće kože lica.

YOUTH REVERSAL SERUM za podmladjivanje, jedrost i elastičnost 125ml

HYALURON OXYGEN SERUM protiv bora za osveženje 125ml


Hyaluron Oxygen Serum je moćni moćni serum  za podmlađivanje i intenzivnu oksigenaciju kože lica (anti-age, moisturising).. Aktivni sastojci iz seruma smanjuju dubinu bora i jačaju tonus i elastičnost kože lica. Serum dubinski hidrira, omekšava, revitalizuje i neguje kožu lica, vraćajući joj svežinu i blistav izgled.

 

HYALURON OXYGEN SERUM protiv bora za osveženje 125ml

ALGAE HYDRO SERUM za hidrataciju i blistavost 125ml


Snažan antioksidacioni Algae Hydro Serum dubinski hidrira, omekšava, revitalizuje i neguje kožu lica, vraćajući joj mladalačku zategnutost i sjaj. Serum ima jako antioksidaciono dejstvo i pruža intenzivnu hidrataciju kože (antioxidant, moisturising).

ALGAE HYDRO SERUM za hidrataciju i blistavost 125ml

LUMI LIGHT C SERUM za hiperpigmentaciju 125ml


Snažan antioksidativni Lumi Light C Serum je moćan serum sa efektom posvetljivanja neravnomerno tonirane kože i fleka. Serum hidrira, revitalizuje, pomlađuje i štiti kožu lica od štetnog dejstva slobodnih radikala. Pogodan je za osvetljivanje kože, revitalizaciju i ima antioksidaciono dejstvo (brightening, revitalising, antioxidant).

LUMI LIGHT C SERUM za hiperpigmentaciju 125ml

HYALURON MESOLIFT set seruma za tretman mezoterapijeMesmerie Hyaluron Mesolift serumi su specijalno dizanirani za rad na aparatima za mezoterapiju bez igle, omogućavaju brze i efikasne rezultate. Njihov glavni zadatak je da vidno podmlade kožu, zaglade bore, poboljšaju čvrstinu, podignu tonus i poboljšaju kvalitet kože..

HYALURON MESOLIFT set seruma za tretman mezoterapije bez igala

KOLIKO ČESTO SE RADI TRETMAN MEZOTERAPIJE BEZ IGLE?


Nakon prvog tretmana se vide rezultati mezoterapije. Preporuka je da jedan ciklus obuhvati 4 do 6 tretmana, koji se izvode na 7 do 10 dana. Posle toga, rezultat se održava ponavljanjem tretmana jedanput mesečno.

Mezoterapija bez igle nikada se ne izvodi na oštećenu i kožu koja je pod upalnim procesom.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku