Vaša korpa je prazna

Neinvazivni tretman za rezultate kao posle liposukcije

Vidan gubitak kilograma i oblikovanje figure

0,5 do 4,5 cm nakon prvog tretmana (stomak)

7 do 12 cm nakon 10 tretmana (stomak)

 

- Potpuno bezbedan

- Neinvazivan

- Bez anestezija

- Bez estetskih zahvata

- Bez bola

 

Šta je Vacuslim 48?

To je siguran, bezbolan i potpuno neinvazivan tretman za smanjenje masnih naslaga i oblikovanje tela.

Možda i sami znate koliko je teško da se smanje problematična mesta, poput sala na stomaku, "krofnica", naslaga na rukama i drugih mesta - ali sa Vacuslim 48 metodom koja daje mogućnost ciljanja tačno oređenih delova tela, sva ova mesta se znatno smanjuju sa samo nekoliko tretmana, a prvi rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana.

Kako deluje?

Inovativni profesionalni tretman Vacuslim 48 je sinergija jedinstvenog izuma vakuum vrećice Vacuslim 48 koja je napravljena od posebnog materijala i revolucionarnih aktivnih sastojaka koji se nalaze u setu Vacuslim 48 proizvoda. Primena proizvoda i stvaranje vakuum sredine nakon njihovog nanošenja pomaže da aktivne komponente iz proizvoda deluju na sva 3 metabolizma masnih ćelija što dovodi do:

- razgradnje masti

- sprečavanja skladištenja masnih ćelija

- usporavanja stvaranja novih masnih ćelija

U isto vreme, aktivni sastojci smanjuju celulit i vidljive znake „pomorandžine kore“. Kod osoba koje imaju najčvršći, vlaknasti celulit, nakon samo nekoliko tretmana, on se pretvara u vodenast i mekan koji se lako lomi, što rezultira dramatičnim poboljšanjem izgleda kože. Vacuslim 48 tretman stimuliše limfni sistem, kao i prirodni proces detoksikacije i oslobađanje viška nakupljene tečnosti.

Koliko brzo se vide rezultati?

97% osoba vidi merljive rezultate već nakon prvog tretmana.(Testirano na 25 oosba)

 

Koliko tretmana mi treba?

U proseku se gubi od 0.5 do 4.5 cm nakon jednog i od 7 do 12 cm nakon deset tretmana u predelu stomaka (iznad pupka), i 0.5 do 6 cm nakon jednog i 6.5 do 15.5 cm nakon deset tretmana u predelu stomaka (ispod pupka). Obično se radi serija od 10 tretmana, a ako je željeni gubitak obima manji od dobijenog (što zavisi od građe osobe) serija se može ponoviti.

 

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku