Vaša korpa je prazna

Deluje za nekoliko sekudi: Napetost u nogama, leđima i rukama nestaje kao rukom odnesena

Bolovi u mišićima nastaju kao posledica napetosti mišića i s jedne strane mogu nastati zbog prevelike fizičke aktivnosti, a s druge zbog neadekvatne količine kretanja, odnosno predugog sedenja. Bilo da previše sedite ili da se previše naprežete, jednom nastali bolovi u mišićima će vas pratiti svuda. Zbog toga je jako bitno da na bol reagujete na vreme, kako biste mogli da sprečite njegovu učestalost.

Elix Ultra Freeze Sport Gel donosi olakšanje za sve vrste napetosti u mišićima! Sadrži ekstrakt mentola koji trenutno stvara osećaj hlađenja i na taj način znatno ublažava osećaj bola u mišićima. Ovaj gel daje osećaj olakšanja i relaksacije bolnih mesta, kao što su leđa, noge i ruke, povećava izdržljivost i olakšava izvođenje pokreta. Redovnom primenom ovog gela sprečavate pojavu bola I pomažete svom telu da se kreće slobodno.

Gel sadrži savršeno izbalansiran odnos velikog broja aktivnih sastojaka koji deluje trenutno, odnosno već nekoliko sekundi nakon nanošenja. Ledeni efekat gela daje dodatnu snagu i polet da krenete korak napred.

Elix Sport Ultrafreeze gel eliminiše bol i osećaj tromosti u korenu, a pogodan je i za profesionalnu i za kućnu upotrebu. Može se koristiti 3 do 4 puta dnevno, a zbog praktičnog pakovanja je pogodan za upotrebu bilo kada i bilo gde.

Osim neophodnih sastojaka kao što su voda, mentol, alkohol i glicerin, ovaj gel sadrži i ekstrakte ruzmarina, divljeg kestena, eukaliptusa, citrusno ulje limunove kore i druge aktivne sastojke koji se upijaju duboko u kožu kako bi delovali što pre.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku