Vaša korpa je prazna

Revitalizujte svoju kožu sa Mesolift ampulama - Trenutni rezultati i dugotrajni efekti

Mesolift ampule su revolucionarna formulu za podmlađivanje kože koja pruža trenutne i dugotrajne efekte. Ove ampule su posebno dizajnirane da zadovolje potrebe današnjih klijenata koji se brinu o zdravlju svoje kože. 

Saznajte kako Mesolift ampule mogu rešiti najčešće brige vezane za bore, fine linije, pad tonusa, ožiljke od akni, pojavu fleka i gubitak prirodnog sjaja.

Trendovi i potrebe današnjih klijenata: Kada je u pitanju nega kože, bore, fine linije i pad tonusa su glavne brige današnje žene koja vodi računa o zdravlju svoje kože. Takođe, ožiljci od akni, pojava fleka i gubitak prirodnog sjaja su jedne od najčešćih potreba klijenata. Istraživanja su pokazala da veliki broj klijenata traži trenutno vidljive rezultate, sa dugoročnim efektima. 

Najtraženiji tretmani u kozmetičkim salonima: 

Prema istraživanjima, najtraženiji tretmani koje klijenti najčešće traže u kozmetičkim salonima su microneedling, mezoterapija i radiofrekvencija. Da biste postigli brže i efikasnije rezultate, kombinacije ovih tretmana sa Mesolift ampulama su ključne. Važno je da tretmani rade u sinergiji kako bi pružili brze rezultate i poboljšali zdravlje kože. Takođe, tretmani moraju biti osmišljeni tako da ne izazivaju iritacije kože, jer klijenti sve više brinu o kvalitetu tretmana. Rezultati tretmana proizlaze iz inovativnih aktivnih sastojaka koje sadrže Mesolift ampule. Nova generacija ampula sa pojačanim svojstvima pruža visok sadržaj aktivnih sastojaka i kvalitetan izbor anti-age sastojaka koji su dizajnirani da pruže brze rezultate. 

 

Mesolift ampule pružaju impresivne rezultate. Evo šta sve možete postići uz njihovu upotrebu:

 

1. Volumen i čvrstinu kože: Sintezom kolagena i redukcijom aktivnosti enzima koji razlažu kolagen, ove ampule sprečavaju degradaciju epidermalno-dermalnog sloja i doprinose povećanju volumena i čvrstine kože.


2. Korekciju bora: Anti-age peptidi sa miorelaksantnim dejstvom ispravljaju bore i fine linije, dok istovremeno sprečavaju nastanak novih.


3. Osvežen i odmoran izgled: Unosom kiseonika u ćelije kože i nadoknadom vitalnih nutrijenata, ove ampule pružaju koži osvežen i odmoran izgled, uz blistav ten.


4. Odloženo starenje kože: Zaustavljanjem procesa oksidacije ćelija, koji dovodi do brzog gubitka kolagena, Mesolift ampule usporavaju proces starenja kože.


5. Manje fleka: Pomoću peptida koji smanjuju sintezu melanina i štite ćelije od nastanka fleka izazvanih UV i IR zracima, ove ampule smanjuju pojavu fleka na koži.


6. Ublažavanje ožiljaka od akni: Zahvaljujući Beta Glukanu, polisaharidu postiže se brzo ublažavanje ožiljaka I neravnina na koži. 

Postoje mnogi razlozi za upotrebu Mesolift ampula. One pružaju dublje i brže delovanje, efikasne rezultate bez crvenila i peckanja, brz oporavak kože i intenzivno podmlađivanje. Za one koji vode računa o sastavu u bočicama, Mesolift ampule ne sadrže boje, parfem, parabene. Pogodne su za vegane. 

 

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku