Vaša korpa je prazna

Probiotski tretman lica: Ključ za besprekoran ten i sve veću popularnost u kozmetičkim salonima

Probijotski tretman lica je jedan od najefikasnijih načina da poboljšate zdravlje kože. Kozmetičari širom sveta preporučuju ovaj tretman svojim klijentima kako bi poboljšali izgled kože, smanjili iritacije, ublažili upale i povećali njenu hidrataciju.

Probiotski tretman u kozmetičkom salonu: Zašto je važno da kozmetičar preporuči ovo inovativno rešenje klijentima?

 

Kozmetičari su obučeni da prepoznaju probleme sa kožom i znaju koji tretman će biti najbolji za određenu osobu. Kada se radi o probiotskom tretmanu, kozmetičari su posebno važni, jer je to vrsta tretmana koja zahteva specifična znanja i veštine.

Kozmetičari će biti u mogućnosti da procene koja će kombinacija probiotskih proizvoda biti najbolja za klijenta, kao i da daju savete o tome kako održavati kožu nakon tretmana.

Otkrijte zašto je budućnost zdravog izgleda kože upravo u probioticima

Probiotski tretman lica postao je jedan od najtraženijih tretmana u kozmetičkim salonima širom sveta, a za dobar razlog - on ima brojne zdravstvene benefite za kožu. Ovaj tretman nije samo trend, već i važan korak u brizi o koži.

Šta su probiotici?

Prije nego što objasnimo benefite probiotskog tretmana, važno je razumjeti šta su probiotici I koji se probiotici koriste u kozmetičkim preparatima. 

Probiotici su živi mikroorganizmi, poput bakterija, koji se nalaze u našem telu. Njihova glavna funkcija je održavanje ravnoteže mikrobioma, koji je važan za održavanje zdravog imunološkog sustava.

Probiotici koji se koriste u kozmetičkim preparatima za negu kože predstavljaju visoko prečišćene fragmente dobrih bakterija. Ovi fragmenti se sastoje od ćelijskih zidova, metabolita i ne živih bakterija, koji su segmentisani i izolovani iz probiotskih ćelija.

Njihovo dejstvo i efikasnost su jednaki živim bakterijama, ali su potpuno bezopasni i stabilni u proizvodima. Stoga, probiotski fragmenti predstavljaju siguran i efikasan način za očuvanje zdravlja kože.

Najčešće korišćene vrste bakterija u probiotskim preparatima su Lactobacillus, Bifidobacterium i Vitreoscilla. Njihovim korišćenjem, koža dobija potrebne hranjive sastojke, a istovremeno se održava ravnoteža mikrobioma kože, što je ključno za njeno zdravlje i lepotu.

Kako probiotici djeluju na kožu?

Kada govorimo o koži, probiotici pomažu u održavanju ravnoteže bakterija i sprečavanju rasta štetnih mikroorganizama na koži. Ovo je posebno važno jer disbalans mikrobioma može dovesti do brojnih problema na koži, uključujući akne, ekceme i osjetljivost kože.

Benefiti probiotskog tretmana za kožu

Postoje brojni benefiti probiotskog tretmana za kožu, uključujući:

 

1.Poboljšava imunološki sustav kože - probiotici pomažu u jačanju prirodne barijere kože, čime se sprječava dehidracija, crvenilo i upala kože.

2.Smanjuje upalu i crvenilo - probiotici su prirodni protivupalni agensi koji smanjuju upalu i crvenilo na koži.

3.Pomaže u borbi protiv akni - probiotici pomažu u održavanju ravnoteže mikrobioma kože, čime se sprječava rast štetnih bakterija i pomaže u borbi protiv akni.

4.Povećava hidrataciju kože - probiotici pomažu u održavanju zdrave hidratacije kože, čime se sprječava suvoća i perutanje kože.

 

Probiotic Purity tretman lica je jedan od najtraženijih probiotskih tretmana na tržištu koji donosi sjajnu kožu i čist ten. Ova inovativna terapija spaja probiotike s prirodnim sastojcima, uključujući zelenu glinu, aktivni ugljen, žen šen, hijaluronsku kiselinu I niacinamid, kako bi pružila ne samo dubinsko čišćenje kože, nego i pomogla u održavanju zdravog mikrobioma kože.


Ovaj tretman ima sposobnost da revitalizuje i pomladi kožu, istovremeno poboljšavajući njenu teksturu i tonus. Korišćenjem Probiotic Purity tretmana lica, koža postaje glatka, hidrirana i blistava, a pore su vidno manje i manje začepljene.

Sastojci u ovom tretmanu deluju sinergijski, pročišćujući kožu i pružajući joj maksimalnu hidrataciju, dok probiotici i ostali prirodni sastojci obnavljaju i jačaju mikrobiom kože. Ovaj tretman je idealan za sve koji žele da poboljšaju izgled i zdravlje svoje kože na prirodan način.

Za lepšu i nežniju kožu, isprobajte porofesionalni Probiotic tretman:

 

 

 

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku