Vaša korpa je prazna

Topi celulit preko noći: Recite zbogom zauvek suvišnim kilogramima i masnim naslagama

Preoblikovanje tela, mršavljenje i sagorevanje suvišnih masnih naslaga nikada nije bilo lakše - inovativnoj liniji kozmetičkih preparata Vacuslim 48 se ne može odupreti čak ni najokoreliji celulit. Inovativi Vacuslim 48 tretman poseduje pojačanu formulu sa aktivnim komponentama koje pospešuje razgradnju masnih naslaga i skidanje celulita uz istovremeno zatezanje kože tela. Ovaj anticelulit tretman nudi prijatne osećaje grejanja i hlađenja koji se smenjuju, i namenjen je delovima tela koji su skloni nagomilavanju masnih naslaga i celulita (stomak, kukovi, zadnjica, butine, potkolenice, podlaktice itd).

Tvrdokoran celulit je uporan što znači da se sa njim moramo boriti na pravi način, a pred vama je pouzdano sredstvo koje će otkloniti sve njegove tragove u organizmu. Više od nekoliko miliona žena širom sveta ima poverenje u ovaj preparat koji je nemilosrdan čak i prema najupornijim ćelijama masti koje se nalaze na nezgodnim mestima.

Snaga Vacuslim 48 tretmana potiče od aktivnih sastojaka kao što su L karnitin, Sim Fit, ekstrakt algi, ekstakt bršljena i kompleksa esencijalnih ulja bergamota, nane i lavande, u kombinaciji sa vakuumom koji stvara kabroksi efekat. Aktivne komponente iz preparata koji se koriste u tretmanu pomažu u održavanju vitke linije.

Profesionalni Vacuslim 48 tretman je namenjena eliminaciji tvrdokornog masnog tkiva koje se nalazi nakupljeno duboko ispod kože. Vakuum koji se stvara upotrebom Vacuslim 48 body vrećice omogućava aktivnim komponentama ove kreme za celulit da prodru duboko ispod površine kože - čak do mezoderma, i da tako otpočnu topljenje masnih naslaga iz dubine tela što je idealno kada želite da se rešite celulita ili viška kilograma sa tačno određenih delova tela. Kod ovog preparata postoje i brojni pozitivni uticaji na zdravlje, tokom korišćenja ove kreme se podstiče lučenje toksina iz organizma i tako se organizam pročišćava.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku