Vaša korpa je prazna

Vacuslim 48 koncept puni salone i daje rezultate odmah

Pred nama je još jedna sezona koja donosi vruće vesti iz sveta estetike i kozmetike. Baš u periodu kada mali biznisi i kozmetički saloni oporavljaju svoja poslovanja koja su bila pogođena svetskom pandemijom, treba da se okrenemo efikasnim tretmanima koji garantuju brze, ali i trajne rezultate.

Nama u Mesmerie-ju je kvalitet uvek na prvom mestu, zato smo rešili da ove godine, pogotovo tokom sezone kad svi više sedimo, stavimo akcenat na naš jedinstveni Vacuslim 48 koncept. Razlog zašto mu poklanjamo toliku pažnju je to što on donosi benefite na više strana, a pod tim mislimo i na stručnjake koji ga izvode, kao i na same korisnike. Time pomažemo razvoj malih biznisa (salona), ali nastavljamo i da negujemo dame.

Sada kada smo i više nego inače sedeli u kućama i kada nam je potrebno kako da učinimo nešto lepo za same sebe, tako i da unapredimo svoje biznis sfere, radimo na profesionalnoj edukaciji estetskih profesionalaca kako bi i oni sami  mogli da unaprede svoje poslovanje koje je izvesno vreme tapkalo u mestu.

Pre svega, naše kliničke studije govore da čak 91% žena nije sasvim zadovoljno svojim oblikom tela, 92% žena traga za novim metodama preoblikovanja tela, a čak 88% žena biva zabrinuto zbog celulita.

Tokom rada sa klijentima na ovoj kliničkoj studiji, došli smo do zaključaka da 99% ispitanika oseća zadovoljstvo nakon Vacuslim 48 tretmana, 94% ispitanika je nakon serije tretmana došlo do ispunjenja svog cilja, 98% njih je imalo dalju motivaciju za nastavkom druge serije tretmana, a čak 99% njih je preporučilo Vacuslim 48 tretmane svojim prijateljima.

 

A šta je to Vacuslim 48?

Za sve one koji još uvek nisu upoznati, Vacuslim 48 nije nov, ali je i dalje jedinstven koncept za preoblikovanje tela, mršavljenje, smanjenje celulita i strija koji svoju snagu bazira na uzajamnom dejstvu aktivnih sastojaka najvišeg kvaliteta i pravog vakuuma koji potpomaže dejstvo tih aktivnih sastojaka.

Popularnost Vacuslim 48 koncepta u svetu raste iz godine u godinu, korisnici ga vole zbog brzine delovanja i rezultata koji su vidljivi sa svakim izvedenim tretmanom, dok ga stručnjaci vole zbog lakoće izvođenja, proširenja liste stalnih klijenata, a samim tim i kontinuiranog unapređenja poslovanja.

 

Šta znači 48 iz Vacuslim 48?

Magičan broj 48 iz naziva Vacuslim 48 označava broj sati tokom kojih aktivne supstance iz Vacuslim 48 proizvoda deluju. Da, to znači da sve supstance iz preparata intenzivmo rade do dva dana, zato se sami tretmani tokom trajanja jedne serije tretmana rade svaki drugi dan.

 

Kako mogu da radim Vacuslim 48?

Vacuslim 48 je profesionalna metoda preoblikovanja tela i namenjena je isključivo za izvođenje od strane stručnih lica, da biste mogli da izvodite ove tretmane bitno je da završite obuku nakon koje dobijate sertifikat da ste spremni za rad sa Vacuslim 48 konceptom. Tokom same obuke dobijate sva praktična znanja kako da pravilno upotrebljavate Vacuslim 48 proizvode kako biste imali dobre rezultate.

 

Zbog čega klijenti obožavaju Vacuslim 48?

Osim brzog dejstva koje se vidi već nakon prvog tretmana u par centimetara smanjenog obima, susrećemo se sa klijentima koji imaju specifične zone tela koje žele da preoblikuju. Ponekad su te zone teško dostupne i zbog toga obliluju tvrdokornim celulitom koji je težak za razbijanje.

Vacuslim 48 se primenjuje tako da tokom jednog tretmana može biti primenjen na celo telo, ili što je izrazito čest slučaj, i na pojedinim delovima tela. Mnoštvo klijenata želi da zategne ruke i kožu koja visi, neki klijenti žele da izgube naslage sa stomaka, dok se kod drugih naslage skupljaju samo na zadnjici ili butinama.

Lagodna aplikacija Vacuslim 48 proizvoda omogućava da se na svim ovim zonama radi ponaosob, što je izuzetno zahvalno za klijente koji akcenat stavljaju na tačno određene zone tela.

 

Šta Vacuslim 48 čini toliko specifičnim?

Tajna dejstva Vaculim 48 tretmana se nalazi u sinergiji koja dolazi iz pažljivo odabranih sastojaka i specijalno dizajnirane vreće koja omogućava kreiranje vakuuma koji dalje ima jako bitnu ulogu za prodiranje ovih aktivnih sastojaka u duboke slojeve tkiva. Zahvaljujući vakuumu, aktivni sastojci proizvida se ne zadržavaju na koži, već ulaze pod nju, i u tim sojevima gde se formiraju masne ćelije mogu neometano da rade. Sinergijom svega dobija se rezulatat koji klijenti jednistavno obožavaju.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku